top of page

Augustový výsledkový servis



Grasski

Jednoznačne najväčším úspechom, ktorý sme v tomto športe zaznamenali, bolo celkové víťazstvo #MatejaViteka v absolútnom hodnotení FIS GRASSKI CHILDREN CUPu. Taktiež zvíťazil aj v hodnotení všetkých disciplín. Toto sa mu podarilo vďaka jeho solídnej forme, ktorú dokazuje jeho štatistika, že zvíťazil vždy, keď sa postavil na štart. Taktiež ovládol aj finále Pohára ZSL v Jasenskej doline, ktoré sme spoluorganizovali. Taktiež zvíťazil aj v absolútnom hodnotení Pohára ZSL.

Úspešne nás reprezentovala aj #TimeaVolentierová, ktorá tiež dominovala vo svojej kategórii. Podobne ako #MatejVitek tiež zvíťazila v absolútnom hodnotení Pohára ZSL. Timea sa tiež zúčastnila aj na kolách FIS GRASSKI CHILDREN CUP, ktoré sa uskutočnili v Předklášteří. Tu do svojej zbierky pridala 2.miesto v slalome a 3.miesto v super-obrovskom slalome.

Na pretekoch v Jasenskej doline nás reprezentovali aj #JakubVitek a #KamilaHudecová (obaja v kategórii Talent). V disciplíne super-obrovský slalom vybojoval #JakubVitek 1.miesto a #KamilaHudecová vybojovala 2.miesto. Rovnaké umiestnenia brali aj v disciplíne slalom.

"Chcem poďakovať celej sekcii grasski za výbornú reprezentáciu nášho klubu či už vo FIS GRASSKI CHILDREN CUPe alebo v Pohári ZSL. Tiež sa chcem poďakovať aj rodičom a podporovateľom, ktorí pomohli spoluorganizovať finále Pohára ZSL." - #PatrikSiegl

Triatlon

Najvýznamnejším podujatím pre triatlonovú sekciu boli Challenge World Championship v Šamoríne. Farby DUVISport tímu tu reprezentoval #PatrikSiegl (kategória 18-24). V silnej konkurencii tu obsadil 12.miesto.

"Boli to pre mňa najdôležitejšie preteky sezóny. 12.miesto nieje práve výsledok, z ktorého by som bol najšťastnejší, ale bol zrkadlom mojej schopnosti v daný deň. Hlavne vietor v daný deň zamiešal s kartami. Mám rád náročné podmienky, ale tým nemyslím vietor. Možno viac by mi pomohol dážď. Tieto veci však už nezmením. Pracujeme ďalej." - #PatrikSiegl

V rovnaký deň sa uskutočnil aj TriTajchlon na Novej Bani. Reprezentantom DUVI Sportu na tomto podujatí bolo #MaxHrnčiar (kategória Žiaci nádeje B). Za náš tím získal 9.miesto

Ostatné

Náš #PatrikSiegl sa zúčastnil ešte aj na pretekoch Active Planet Bike attack. Išlo o individuálnu časovku na 139 kilometrov s prevýšením viac než 3000 metrov. Tu vybojoval pre náš tím 3.miesto. Patrik takisto pretekal aj na 3.kole Intersport Nitrianskej bežeckej ligy. Tento závod vyhral a posunul sa do pozície celkového lídra.

"Verím, že rovnako úspešný pre náš tím bude aj mesiac September."-#PatrikSiegl

51 views
bottom of page