top of page

CTP a Patrik Siegl vykročia do sezóny 2021 spoločne. Cieľ je obhajoba.

Updated: Jun 2, 2021




S hrdosťou vám oznamujeme, že náš atlét #PatrikSiegl sa od dnes stáva partnerom CTP parkmakers (viac tu).

Firma CTP je lídrom na trhu s výstavbou a prenájmom industriálnych parkov v Strednej Európe. Avšak CTP nestavá len obyčajné industriálne budovy. Ide o udržateľné biznis ekosystémy budúcnosti. Industriálne a logistické parky CTP sú technicky vysoko vybavené, kompletne servisované, ocenené mnohými oceneniami. (viac tu).

CTP je top5 priemyselný a logistiký reality developer v Európe. Momentálne disponuje viac ako 6,3 miliónmi m² logistického priestoru v ôsmich krajinách. Zaujímavým cieľom spoločnosti je, že do roku 2023 chce získať status uhlík-neutrálnej spoločnosti. Svojou snahou sa dostali taktiež aj do top1,5% biznisov podľa kritérií ESG (viac tu).

„Som poctený hovoriť o sebe, že som partnerom spoločnosti CTP. CTP ma zaujalo svojou víziou biznisu, ktorá je veľmi blízka tej mojej v triatlone. Je to firma s tigrím potenciálom rastu, ktorý je ešte vyšperkovaný správnou víziou. Vízia uhlíkovej neutrality do 2023 je v takomto biznise obdivuhodná. Plne podporujem zmýšľanie firmy, ktorá takéto niečo prináša do tohto biznisu. Vo viacerých oblastiach sme našli vzájomné prieniky. Teším sa na našu spoluprácu. S hrdosťou spoločne pre obhajobu Real Estate Cup-u aj v sezóne 2021."-Patrik Siegl

70 views
bottom of page