top of page

Februarový výsledkový servis - tím pokračoval vo vysokej úrovni výsledkov


Zjazdové lyžovanie

Mesiac začal na pravdepodobne najväčších lyžiarskych pretekoch v našej krajine – Donovalskom psíkovi. Najväčší úspech zaznamenal #MatejVitek, ktorý vybojoval 1.miesto v kategórii mladšieho predžiactva. Meno DUVISport team v tejto kategórii zastupovali aj #MaximHrnčiar a #TimoBachnar, ktorí vybojovali 11., respektíve 33.miesto. Avšak mali sme zástupcov aj v iných kategóriách. U chlapcov "nádeje" sa na 6.mieste umiestnil #JakubVitek. Rovnako nás reprezentovali aj naše dievčatá, ktoré u mladších predžiačok získali 35.miesto (#AlicaRačeková), 37.miesto (#BibianaČierna) a 43.miesto (#LilianaŽňavová). U starších predžiačok získala 19.miesto #TimeaVolentierová. DUVI Sport svietilo vo výsledkovej listine aj v kategórii mladších žiačok, kde vybojovali 24.miesto #SofiaŽňavová a 26.miesto #AlžbetaBožková.

Ďalej náš tím pokračoval na stredisko Šachtičky. Na 3.kole Horehronskej lyžiarskej ligy náš tím tiež zbieral pekné výsledky. V kategórii nádeje chlapci získal 5.miesto #JakubVitek. U mladších predžiačok bojovali #BibianaČierna, ktorá získala 4.miesto, #AlicaRačeková 13.miesto a #LilianaŽňavová 20.miesto. U mladších predžiakov získal #MatejVitek 2.miesto, #MaximHrnčiar 9.miesto. V kategórii starších predžiačok vybojovala 7.miesto #TimeaVolentierová. U mladších žiačok nás zastupovala #SofiaŽňavová, ktorá zajazdila čas, ktorý jej vyniesol 18.miesto.

V mesiaci február sa uskutočnilo aj záverečné 4.kolo Horehronskej lyžiarskej ligy, ktoré hostilo stredisko Polomka – Bučník. V kategórii nádeje chlapci získal 3.miesto #JakubVitek, ktoré mu vynieslo v celkovom hodnotení sezóny 4.miesto. Naše mladšie predžiačky boli tiež úspešné. #AlicaRačeková získala 6.miesto (v celkovom hodnotení sezóny 11.miesto), #BibianaČierna získala 11.miesto (v celkovom hodnotení sezóny 10.miesto) a #LilianaŽňavová 20.miesto (v celkovom hodnotení sezóny 21.miesto). U mladších predžiakov získal #MatejVitek 2.miesto (v celkovom hodnotení sezóny 1.miesto), #MaximHrnčiar 7.miesto (v celkovom hodnotení sezóny 8.miesto), #TimoBachnar 11.miesto (v celkovom hodnotení sezóny 13.miesto). U starších predžiačok vybojovala 4.miesto #TimeaVolentierová (v celkovom hodnotení sezóny 4.miesto). U mladších žiačok nás reprezentovala #SofiaŽňavová, ktorá vybojovala 19.miesto (v celkovom hodnotení sezóny 19.miesto).

Začiatkom mesiaca marec sa konali MSR predžiakov. V kategórii mladších predžiakov nás reprezentoval #MatejVitek, ktorý získal 5.miesto. U starších predžiačok nás reprezentovala #TimeaVolentierová, ktorá vybojovala 18.miesto.

81 views
bottom of page