top of page

Marcový a aprílový výsledkový servis – Zimná sezóna zakončená. Letná sezóna začala správnym tónom


Vzhľadom na nízke pretekové zaťaženie v priebehu apríla sme nepriniesli samostatný výsledkový servis. Preto Vám prinášame tento jeden veľký výsledkový servis za marec a aj apríl.

Zjazdové lyžovanie

Mesiac marec sa niesol v tematike vrcholu lyžiarskej sezóny pre náš tím. Asi najvýznamnejším podujatím tohto mesiaca boli jednoznačne domáce preteky "O pohár Drozdova". Tímu sa tu podarilo uchytiť niekoľko kvalitných umiestnení.

V kategórii "Superbaby dievčatá" nás zastupovala #BibianaČierna, ktorá v nej aj zvíťazila.Krásne double sa nám podarilo v tejto kategórii u chlapcov, kde nás reprezentoval #TimoBachnar, ktorý vybojoval 1.miesto a #JakuBVitek, ktorý si vyjazdil 2.miesto. U mladších predžiačok nás reprezentovali #AlicaRačekova a #LilianaŽňavová. Tie sa umiestnili na 4. a 6.mieste. U mladších predžiakov si zlato vyjazdil #MatejVitek. Na pódiu sa k nemu pripojil aj #MaximHrnčiar, ktorý získal 3.miesto. V tejto kategórii nás zastupoval aj #TomášTruban, ktorý získal 6.miesto. U starších predžiačok naše farby hájila #TimeaVolentierová, ktorá vybojovala 4.miesto, 5.miesto obsadila #SofiaŽňavová.

Následne reprezentácia nášho tímu pokračovala na tréningový kemp do Tirolska. Po tomto kempe nasledovali posledné preteky sezóny, ktoré nezanechali za sezónou zrovna najkrajšiu bodku. V kategórii "Superbaby chlapci" nás zastupovali #JakubVitek, ktorý vybojoval 15.miesto. Taktiež tu v mene nášho tímu pretekali aj #ŠimonPely a #MarekŠály. Títo dvaja sa umiestnili na 47. respektíve 54.mieste. U mladších predžiačok sme mali našu reprezentantku #LilianaŽňavová, ktorá sa umiestnila na 48.mieste. Najlepší výsledok nášho tímu zaznamenal u mladších predžiakov #MatejVitek, ktorý uzatváral prvú desiatku. V tejto kategórii sme mali ešte #MaximHrnčiar, ktorý sa umiestnil na 32.mieste.

"Ďakujem Vám za peknú zimnú sezónu tím. Zozbierali ste celkom dosť solídnych výsledkov. Aj keď Vám niečo nevyšlo podľa predstáv, tak verím, že Vás to motivuje pracovať smerom k zimnej sezóne 2022/2023". -#PatrikSiegl

Triatlon

Koncom marca sa začala aj letná sezóna. Začali sme ju tam, kde sme skončili tú minulú, a to na Challenge Salou. V mene DUVISport team tu bojoval #PatrikSiegl. Aj napriek o triedu lepšiemu výkonu oproti 2021 a času, ktorý bol o 9 minút rýchlejší nedokázal #PatrikSiegl obhájiť svoj titul z roku 2021 a skončil na 2.mieste.

Koncom apríla si náš tím zapretekal aj na 2.kole Slovenského pohára v duatlone, ktoré sa konalo v Kravanoch nad Dunajom. V kategórii "muži 18-39" nás zastupoval #PatrikSiegl, ktorý získal 7.miesto. Taktiež nás tu reprezentovala aj súčasť DUVISport coaching (o tom viac neskôr) #MartinaBábiková, ktorá získala 4.miesto.

"K Salou poviem iba toľko, že celkové umiestnenie ma mrzí, keďže nie je tajomstvo, že som mal ako cieľ svoj titul obhájiť. Avšak, spätná väzba, ktorú sme dostali z dát k týmto pretekom je nadmieru pozitívna a môžem spokojne povedať, že naznačuje šancu na dobrú sezónu.
Keď sa mám vyjadriť ku Kravanom, tak poviem v krátkosti, že pár taktických chýb ma stálo lepšie umiestnenie. Avšak tieto preteky, tiež potvrdili správny smer, ktorým kráčame do sezóny 2022." -#PatrikSiegl
76 views
bottom of page