top of page

Prehľad z FIS GRASSKI CHILDREN CUP Malga Rivetta a Předklášteří



Reprezentácia DUVI Sport tímu v posledných týždňoch absolvovala dva veľmi významné preteky FIS GRASSKI CHILDREN CUPu v talianskej Malga Rivetta a českom Předklášteří.

Na pretekoch v Malga Rivetta sa za náš tím postavil #MatejVitek. Ten samozrejme tak, ako je u neho "tradíciou", získal tri 1.miesta a upevnil si svoj pozíciu v celkovej klasifikácii pohára. Časy, ktoré predvádzal boli porovnateľné s elitou v kategórii U12, čiže u pretekárov, ktorý sú o 3 roky starší.

Preteky v Předklášteří boli už s dvojnásobnou účasťou atlétov DUVI Sport tímu. Okrem #MatejVitek sa na štart postavila aj #TimeaVolentierova. Naši reprezentanti si užili okrem štandardných disciplín aj grasski skicross (tzv. Gymkanu), ktorá poslúžila ako ďaľšia príležitosť na zisk dobrého umiestnenia. #MatejVitek v tejto disciplíne získal víťazstvo. Okrem toho pridal ďalšie dve víťazstvá v super-obrovskom slalome a obrovskom slalome. #TimeaVolentierova pridala 2.miesta v slalome a obrovskom slalome plus 3.miesto v super-obrovskom slalome. V disciplíne Gymkana skončila na 5.mieste. Za reprezentáciu ďakujeme a prajeme veľa šťastia na pretekoch v Nemecku.


73 views
bottom of page