top of page

Septembrový výsledkový servis


Triatlon

Kalendár pre našu triatlonovú reprezentáciu garantoval veľmi pestrý mesiac pretekania. Druhá nedeľa mesiaca September patrila pretekom CTP Doksyrace. V príjemnom počasí sa na štart postavilo viac než 130 pretekárov. Farby DUVISport teamu tu reprezentoval #PatrikSiegl. Pre neho išlo o posledný stredný triatlon v sezóne. Zodpovedne môžeme povedať, že to najlepšie si nechal nakoniec, keďže toto tvrdenie podložil novým osobným rekordom 4:38:55. Okrem osobného rekordu si odniesol aj 2.miesto vo svojej kategórii.

Ďalší víkend na nášho #PatrikaSiegla čakalo double rýchlych pretekov v Trenčianskych Tepliciach a Mojmírovciach. Môžeme to nazvať pokračovaním trampôt Patrika II., keďže v oboch pretekoch náš #PatrikSiegl vybojoval 2.miesto.

3.októbra absolvoval náš #PatrikSiegl posledné preteky sezóny. Farby nášho tímu zažili premiéru na pôde katalánskeho letoviska Salou. Spolu s ním sa na štart pretekov Challenge Salou short distance postavilo ďalších viac než 200 pretekárov. Podmienky v pretekové ráno boli náročné. Kvôli rozbúrenému moru museli organizátori zmeniť plaveckú časť ana krátky beh, ktorého dĺžka bola niečo viac než 4500 metrov. Čiž ukončial sezónu tiež na celkom solídnej úrovni, a to s dvoma 4.miestami zo slalomu a superobrovského slalomu + 5.miestom z obrovského slalomu. dokázal vybojovať 1.miesto v svojej kategórii a takto sa rozlúčil s triatlonovou sezónou 2021.

"Rád by som poďakoval môjmu tímu za podporu. Môžme byť celkom spokojní s posledným pretekovým blokom pre sezónu 2021 rovnako, ako aj s celou sezónou. Som rád, že som dokázal zúžitkovať formu, ktorú som nadobudol počas letného bloku. Veľmi ma teší ukončenie sezóny na najvyššom stupni. Pre mňa momentálne začala offsezóna, ale už sa neviem dočkať na začiatok prípravy pre sezónu 2022. Čakajú nás veľké projekty."- #PatrikSiegl

Grasski

18. a 19. Septembra sa uskustočnilo finále Českého pohára v trávovom lyžovaní. Za náš tím sa na štart postavili #MatejVitek a #TimeaVolentierová. #MatejVitek sa rozlúčil so sezónou štýlom, ktorý mu sluší najviac, a to tak, že zvíťazil v slalome, obrovskom slalome a aj v superobrovskom slalome. Vďaka tomu potvrdil svoje víťazstvo v celkovom hodnotení, ako aj v hodnotení jednotlivých disciplín. #TimeaVolentierová ukončila sezónu tiež na celkom solídnej úrovni, a to s dvoma 4.miestami zo slalomu a superobrovského slalomu + 5.miestom z obrovského slalomu.



108 views
bottom of page