top of page

Tím nadmieru dobre zvládol aj domáce preteky – O Pohár Drozdova


Reprezentovať svoju vlasť pred domácimi fanúšikmi je pocit, ktorý je neporovnateľný s ničím. Ajkeď tento pocit naši pretekári poznajú, tak teraz okúsili aj ďalší famózny pocit – reprezentovať meno svojho klubu vo svojom domácom prostredí. Samozrejme takáto čestná úloha vždy prichádza aj s pridaným tlakom. Avšak naši pretekári s týmto tlakom nemali problém a v dnešných slnkom zaliatych pretekoch pozbierali peknú zbierku umiestnení.

V kategórii "Superbaby dievčatá" (U8) nás zastupovala #BibianaČierna, ktorá v nej aj zvíťazila.Krásne double sa nám podarilo v tejto kategórii u chlapcov, kde nás reprezentoval #TimoBachnar, ktorý vybojoval 1.miesto a #JakuBVitek, ktorý si vyjazdil 2.miesto. U mladších predžiačok nás reprezentovali #AlicaRačekova a #LilianaŽňavová. Tie sa umiestnili na 4. a 6.mieste. U mladších predžiakov si zlato vyjazdil #MatejVitek. Na pódiu sa k nemu pripojil aj #MaximHrnčiar, ktorý získal 3.miesto. V tejto kategórii nás zastupoval aj #TomášTruban, ktorý získal 6.miesto. U starších predžiačok naše farby hájila #TimeaVolentierová, ktorá vybojovala 4.miesto, 5.miesto obsadila #SofiaŽňavová.

*výsledky ešte doplníme

"V priebehu mojej pretekárskej kariéry mali pre mňa domáce preteky vždy špeciálny význam. Viem ako náročné je zajazdiť na domácom svahu životné jazdy. Preto dokážem oceniť to, keď pretekári klubu, ktorého som aj ja členom dokážu vystúpiť na najvyšší stupienok v našich farbách. Týmto chcem všetkým pretekárom DUVISport team pogratulovať k pekným výsledkom a poďakovať za vzornú reprezentáciu."-#PatrikSiegl
138 views
bottom of page